Розвиток громадянського суспільства у нових умовах

25 лютого 2015 року в Секційній залі Великого конференц-залу НАН України (м.Київ) відбулося засідання «круглого столу» фахових організацій України на тему «Фахові спільноти, малий та середній бізнес: завдання самоорганізації та активного впливу на зміст реформ. Точка зору бізнесу та громадянського суспільства».

25 лютого

Інститут економіко-правових відносин НАН України та його Луганська філія були представлені директором інституту В.А. Устименком, директором філії І.В. Заблодською, с.н.с. Ю.С. Рогозян та провідним юристом В.К. Малолітневою. Також, широкого обговорення набули спічі представників Асоціації благодійників України, Асоціації професійних управляючих нерухомістю, ВГО «Українська асоціація маркетингу», ВГО «Український союз пожежної і техногенної безпеки».

25 лютого 2

На заході було представлено та обговорено вузлові проблеми фахових спільнот, малого та середнього бізнесу, бачення галузевих фахових організацій щодо впливу на економічні та соціальні реформи, домовленості щодо конкретних дій та ініціатив задля розвитку самоорганізації фахових спільнот, малого та середнього бізнесу з метою взяття співвідповідальності за реалізацію на практиці фундаментальних прав і свобод громадян, впровадження європейських практик та стандартів в управлінні економікою і державою.

Інформацію підготував:

к.е.н., с.н.с.  відділу проблем міжрегіонального співробітництва

ЛФ ІЕПД НАНУ 

Ю.С. Рогозян