Звітування здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії про виконання індивідуального плану наукової роботи за темою дисертаційного дослідження

16 квітня 2024 року пройшло розширене засідання відділу проблем модернізації господарського права та законодавства Інституту, на якому було заслухано понад 30 звітів виконання індивідуального плану наукової роботи за темою дисертаційного дослідження. Модератором звітування виступив завідуючий аспірантури та докторантури, кандидат юридичних наук Сошников Антон.

Також у засіданні відділу взяли участь наукові керівники здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії Інституту, члени Ради з забезпечення якості освіти.

В результаті обговорення всі здобуваючи вищої освіти ступеня доктора філософії були атестовані, до 3 здобувачів були висловлені окремі зауваження та рекомендації щодо посилення публікаційної активності. Було вирішено заслухати цих здобувачів додатково у червні 2024 року, оскільки вони планують в найближчі періоди опублікувати свої доробки у фахових виданнях та підгодовувати виступи на науково-практичних конференціях. Найбільшу публікаційну активність продемонстрували наступні здобувачі: Камишанський Владислав (4 рік навчання), Шмигов Михайло (2 рік навчання), Шендер Тетяна (3 курс), Осінська Олена (3 курс), Нестеров Геннадій (1 курс), Верещагіна Катерина (3 курс) та ін.

Наприкінці виступив заступник директора з наукової роботи, доктор юридичних наук, професор ДЖАБРІАЛОВ Руслан, який наголосив про необхідність дотримуватися індивідуальних планів.