Strategic Risk Management Challenges from 2023 to 2030

26 липня 2023 року Катарське відділення Інституту управління стратегічними ризиками (Institute of Strategic Risk Management, Лондон) виступило організатором он-лайн семінару  «Strategic Risk Management Challenges from 2023 to 2030». Інститут був представлений старшим науковим співробітником, кандидатом юридичних наук Антоном  Сошниковим.

На вебінарі було представлено Інститут управління стратегічними ризиками (ISRM), обговорено його місію та цілі як глобальної мережі вчених і практиків. 

Учасники мали можливість  почути про глобальні програми, які ISRM ініціював та  в яких бере участь, а також про плани щодо розвитку мережі регіональних представництв ОАЕ-КСА-Катар.

Спираючись на цей вступ, обговорення переміститься в бік вивчення проблем управління стратегічними ризиками з 2023 по 2030 роки.

Керівники відділення представили відділення у Катарі, надавши учасникам огляд його цілей, ініціатив та значення для просування стратегічного управління ризиками в регіоні. Цей вступ підкреслив прагнення відділення сприяти співпраці та обміну знаннями між фахівцями в Катарі.

Вебінар також включав спеціальну сесію запитань і відповідей, і учасники мали можливість безпосередньо поспілкуватися з доповідачами, поставити запитання та дізнатися більше про обговорювані теми.