Запрошуємо взяти участь у Четвертих наукових читаннях пам’яті академіка В.К. Мамутова

Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень

імені В.К. Мамутова Національної академії наук України»

Національний університет «Одеська юридична академія»

Кафедра господарського права і процесу

Донецький науковий центр

Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України

запрошують Вас взяти участь у

Четвертих наукових читаннях пам’яті

академіка В.К. Мамутова

які відбудуться 30 червня 2023 року

в режимі відеоконференції ZOOM (із відеозаписом)

початок об 11-00

Захід відбуватиметься за технічної підтримки Ресурсного Центру соціально-правової та професійної підтримки співробітників переміщених закладів вищої освіти і наукових установ при Державній установі «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України».

До участі у Четвертих наукових читаннях пам’яті академіка В.К. Мамутова запрошуються представники наукових кіл, практичні працівники, громадські та політичні діячі, викладачі, аспіранти всіх форм навчання, студенти та всі бажаючі.

Тематика заходу – творчий і науковий спадок академіка В.К. Мамутова, актуальні проблеми науки господарського та господарського процесуального права, модернізація та рекодифікація господарського законодавства.

Видання збірки матеріалів планується впродовж 2х місяців після проведення заходу. З метою вчасного видання збірки матеріалів Четвертих наукових читань пам’яті академіка В.К. Мамутова Організаційний комітет просить потенційних учасників в строк до 29 червня 2023 року включно надіслати тези виступів за встановленими вимогами: обсяг тез доповіді: 3-10 сторінок (14 шрифт, 1,5 міжрядковий відступ, поля – стандартні 2 см, в кінці доповіді формується список літератури з нумерацію за черговістю посилань). До доповіді додається анкета учасника (ПІБ, місце роботи/навчання, науковий ступінь та звання, контактна адреса електронної пошти та номер мобільного телефону, місто та номер відділення Нової Пошти у разі замовлення збірки Четвертих читань). Бажаним є зазначення ідентифікатора ORCID ID. Електронна адреса для надсилання тез виступів та анкет учасників: allexillarionov@gmail.com

За 1 день до початку заходу на електронні пошти, вказані в анкетах учасників, буде надіслане посилання на конференцію ZOOM.

З метою часткового покриття витрат з організації заходу та видання збірки тез Оргкомітетом для учасників Четвертих наукових читань пам’яті академіка В.К. Мамутова встановлено внесок у розмірі 100 грн. Всі учасники будуть забезпечені збіркою матеріалів у форматі PDF (буде розміщена у вільному доступі в Академічному репозитарії Інституту). Існує можливість замовлення друкованої збірки матеріалів Четвертих наукових читань пам’яті академіка В.К. Мамутова. Вартість – 300 грн.

Черговість виступів – згідно з програмою заходу, яка буде надіслана разом з посиланням на конференцію ZOOM зареєстрованим учасникам. Тривалість заходу – до 3 годин.

Координати Оргкомітету: Ілларіонов Олександр Юрійович – представник Оргкомітету (фінансові питання, питання щодо видання збірки матеріалів, реєстрації учасників тощо), тел. 050-949-09-05 (Telegram, WhatsApp). E-mail: allexillarionov@gmail.com

Реквізити для перерахування внеску на часткове покриття витрат з організації заходу: 100 грн., у разі замовлення друкованої збірки: 300 грн. ПриватБанк, картка № 5168742239552213, або Monobank № 5375414104420780, Ілларіонов Олександр Юрійович.