Співробітника Інституту відзначено Подякою Прем’єр-міністра України

7 грудня 2021 року голова Київської міської державної адміністрації Кличко Віталій Володимирович вручив державні нагороди та відзнаки Уряду 39 киянам з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Так, Подякою Прем’єр-міністра України було відзначено старшого наукового співробітника відділу проблем модернізації господарського права та законодавства Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України», члена Урядового Організаційного комітету з підготовки та відзначення 30-ї річниці незалежності України, правозахисника, волонтера, кандидата юридичних наук Сошникова Антона Олександровича за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку молодіжної політики, сумлінну працю та високий професіоналізм. Антон Олександрович став наймолодшим киянином, що був удостоєний цього дня почесною відзнакою.

imgbig (5)

У своїй вітальній промові Віталій Кличко відзначив, що 7 грудня – це для нас з вами справді важливий день. Бо саме місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства. І дає можливість мешканцям громад брати участь в управлінні та впливати на розвиток свого міста чи селища. На органах місцевого самоврядування – велика відповідальність за соціально-економічний  розвиток територіальних громад. Ми відповідаємо за добробут і комфорт мешканців столиці. За розвиток і майбутнє Києва. Так, сьогодні перед нами багато викликів. І не всі плани вдається реалізувати швидко і одразу. Але ми працюємо, долаємо кризові ситуації, втілюємо проекти, що змінюють нашу столицю та життя її мешканців. Переконаний: альтернативи сильному місцевому самоврядуванню в демократичній державі – немає. А ми будуємо демократичну, сильну та успішну Україну!

Віталій Кличко підкреслив, що завдяки праці нагороджених, високому професіоналізму, патріотизму та їхнім добрим справам столиця та наша країна змінюються і розвиваються.

Колектив Інституту щиро вітає Антона Олександровича з такою почесною нагородою!

Бажаємо багато енергії та наснаги для нових добрих справ і перемог!