Співробітницю Інституту залучено до експертного дослідження Elsevier

Старшого наукового співробітника Луганської філії Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України» к.е.н, доцента Світлану Гречану було залучено для участі в експертному он-лайн дослідженні щодо Інтернет-послуг, доступних для дослідницької спільноти, яке проводила видавнича компания Elsevier.

Основну увагу було приділено визначенню найпоширеніших сфер використання науковцями пошукових та наукометричних баз Google Scholar, ResearchGate, Scopus та Web of  Science, їх переваг та недоліків, пропозицій щодо збільшення інноваційності означених продуктів.

Висловлюючи подяку експертам за внесок в покращення роботи з підтримки дослідників та час, витрачений експертами на інтерв’ю, компанія Elsevier зробила благодійну пожертву у розмірі 2 долари США на адресу однієї з благодійних організацій (UNICEF, Save the Children, Médecins Sans Frontières, Debra UK та Alex’s Lemonade Stand ), яку кожний залучений фахівець обирає на свій розсуд.

Снимок экрана 2021-04-02 в 12.57.36