Участь співробітниці Інституту у заходах з підвищення кваліфікації

Професія правника вимагає постійного підвищення кваліфікації, а онлайн-навчання допомагає розширити коло можливостей для вдосконалення і бути в курсі новітніх трендів у світі.

Так, останнім часом дану можливість було використано с.н.с. Інституту Анастасією Токуновою.

Цього року її було відібрано за конкурсом на три міжнародні заходи, які мали відбутися очно у Вірменії, Боснії і Герцеговині, та Німеччині, але через пандемію були перенесені в онлайн-режим.

Перший – Регіональна літня школа з міжнародного гуманітарного права (7-11 липня 2020 р., організатори – Представництво Міжнародного комітету Червоного Хреста  у Вірменії та Американський університет Вірменії).

ICRC

Другий – Міжнародна літня школа «Актуальні правові проблеми в постконфліктних та транзитивних суспільствах» (2-4 вересня 2020 р.; організатори – Університет Сараєво та Асоціація “Правник” (Боснія і Герцеговина), Кіпрський університет Бахчесехір).

Sarajevo

Третій – Міжнародний літній курс «Права людині в контексті. Спеціальний фокус – Бізнес і Права Людини» (7-10 вересня 2020 р.; організатори – Європейський центр конституційних та прав людини (Берлін) та Центр з прав людини Університету імені Фрідріха-Олександра в Ерлангені і Нюрнберзі).

Нюрнберг

Також, вона взяла участь у спеціалізованій програмі ОКСФАМ та вебінарах за фахом, які також передбачали отримання сертифікатів для учасників та учасниць.

OXFAM

ISLR