Голова Верховного Суду вручила Директору Інституту Подяку за плідну працю та вагомий особистий внесок у забезпечення діяльності Верховного Суду

27 червня 2019 р. з нагоди Дня Конституції України Голова Верховного Суду Валентина Данішевська, вчений секретар Науково-консультативної ради при Верховному Суді, суддя Великої Палати Верховного Суду Леонід Лобойко та секретар Пленуму Верховного Суду, суддя Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду Дмитро Луспеник зустрілися із членами Науково-консультативної ради при Верховному Суді.

фото – Верховний Суд (https://supreme.court.gov.ua/supreme/pres-centr/news/736390/)

Згідно з постановою Пленуму Верховного Суду від 30.03.2018 р. №3 директор Інституту економіко-правових досліджень НАН України, член-кореспондент НАН України, член-кореспондент НАПрН України, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України В.А. Устименко виступає членом Науково-консультативної ради при Верховному Суді. За 2018 р. за запитом Верховного Суду підготовлено 8 наукових висновків. 11 грудня 2018 р. Судовою палатою для розгляду щодо корпоративних спорів, корпоративних прав та цінних паперів Касаційного господарського суду ухвалено Постанову у справі №908/602/16, у якій колегією суддів враховано наукові висновки, які на звернення судді-доповідача надійшли від членів Науково-консультативної ради при Верховному Суді, серед яких виступав директор Інституту В.А. Устименко.

За плідну працю, вагомий особистий внесок у забезпеченні діяльності Верховного Суду Валентина Данішевська оголосила подяку Володимиру Анатолійовичу Устименку.

фото – Верховний Суд (https://supreme.court.gov.ua/supreme/pres-centr/news/736390/)

«Ми звертаємося до Науково-консультативної ради тоді, коли заходимо у глухий кут, не можемо віднайти єдиний шлях розв’язання правової проблеми, коли хочемо отримати наукове обґрунтування та підтримку свого рішення з наукової точки зору. Тож ми дуже шануємо Вашу працю і дякуємо за допомогу», – зазначила Голова Верховного Суду.

Image

Колектив Інституту щиро вітає Володимира Анатолійовича з отриманням подяки Верховного Суду і бажає сил та невичерпної енергії для подальшої плідної співпраці!