Київська міжнародна конференція 14-15 вересня 2017 року про людський добробут у країнах пост-перехідного періоду

k11913530Міжнародна конференція “People Matter: Quality of Life and Population Wellbeing in PostTransition Economies (дослідження про якість життя та добробут населення в країнах пост-перехідного періоду), організована Київською школою економіки та Vox Україна відбувається 14-15 вересня 2017 року в Києві за підтримки Глобальної організації праці (ГОП).

Даний захід є першим на території України, який об’єднує дослідників з усього світу, що вивчають добробут населення та його різні аспекти у пост-соціалістичних (пост-перехідного періоду) країнах. Конференція надає широкі можливості для розширеного діалогу між науковцями, державними чиновниками та політиками, які сприятимуть використанню результатів представлених на заході досліджень. Так, академічну науку представляли: директор Луганської філії Інституту економіко-правових досліджень НАН України, д.е.н., професор Інна Заблодська, вчений секретар філії, к.е.н. Юлія Рогозян та аспірант філії Дар`я Заблодська.

Панель, що відбувалася 14 вересня, включала в себе доповіді Олени Нізалової (університет Кента, США), Юрія Городніченко (Каліфорнійський університет, Берклі, США), Тимофія Мілованова (Київська школа економіки та університет Пітсбурга, Україна – США), Марії Алексинської (ГОП, Україна – США) та Ольги Купець (Київська школа економіки, Україна).

Економіст міжнародного рівня Клаус Ф. Циммерманн (UNU-MERIT, Маастрихтський університет та президент ГОП, Німеччина) виступив з основною лекцією “Міграція та добробут”, а також модерував наступну панель з теми “Міграція, спричинена конфліктами: добробут біженців та внутрішньо переміщених осіб”.

Повна програма конференції доступна за адресою: http://www.kse.org.ua/ru/about/kse-news/?newsid=2063