Вітаємо переможців ІІІ Загальноінститутського конкурсу наукових робіт студентів, аспірантів та молодих вчених!

На виконання Указу Президента України від 16 травня 2008 р. № 444/2008 «Про додаткові заходи щодо забезпечення розвитку наукової сфери», Постанови Президії Національної академії наук України від 22 лютого 2017 р. № 51 «Про проведення XІ Всеукраїнського фестивалю науки», з метою підтримки та розвитку інтелектуального потенціалу обдарованої молоді, а також враховуючи успішний досвід започаткування, з 2015 року, проведення в Інституті конкурсу науково-дослідних робіт аспірантів і молодих вчених, згідно з наказом директора інституту від 20 березня 2017 р. №69-А «Про проведення IІІ Загальноінститутського конкурсу наукових робіт» за кращу наукову роботу 5 липня 2017 р. в Інституті відбулося нагородження переможців – авторів кращих наукових робіт!

У номінації “Економіка”

дипломом І ступеня нагороджено кандидата економічних наук, заступника завідувача відділу проблем міжрегіонального співробітництва Луганської філії Інституту економіко-правових досліджень НАНУ РОГОЗЯН Юлію Сергіївну за роботу на тему Картографічний метод у забезпеченні розвитку об’єднаних територіальних громад та їх співпраці

IMG_1119У номінації “Економічні науки: на початку творчого шляху”

дипломом І ступеня нагороджено студента 1 курсу магістратури Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця, факультет консалтингу і міжнародного бізнесу ВОРОНЮК Євгенію Валеріївну за роботу на тему Вплив рівня корупції в Україні на її економічну безпеку”.

IMG_1121

У номінації “Право”

дипломом І ступеня нагороджено кандидата юридичних наук, наукового співробітника відділу проблем господарсько-правового забезпечення економічної безпеки держави Інституту економіко-правових досліджень НАНУ ГЕРАСИМЕНКО Наталію Олександрівну за роботу на тему Правове забезпечення підвищення енергоефективності об’єктів державної та комунальної власності.

IMG_1100Вітаємо переможців, наукових керівників та бажаємо натхнення і нових наукових досягнень!