Вітаємо молодих вчених Інституту з перемогою у конкурсі “Молодий правник року” у номінації “молодий науковець”

У березні 2016 р. Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України було оголошено Всеукраїнський конкурс “Молодий правник 2015 року” за декількома номінаціями: молодий державний службовець, молодий адвокат, молодий помічник адвоката, молодий науковець, молодий юрисконсульт, молодий правник-громадський діяч та молодий працівник судової системи. Даний конкурс проводиться за підтримки професійних та громадських об’єднань правників, адвокатських бюро, адвокатських об’єднань, адвокатів тощо, серед юристів та вчених, які не досягли 35-ти років. Завданням конкурсу виступає визначення найвагомішого вкладу молодих правників у професійний розвиток та професійну підготовку.

Фото1

Участь у конкурсі також брали співробітники Інституту, які виборювали місця у номінації “молодий науковець”. Серед численних претендентів експертне журі визначило переможців. За результатами розгляду анкет учасників у номінації “молодий науковець року” серед лауреатів, що пройшли до фіналу конкурсу, було визначено молодих вчених Інституту: молодшого співробітника та аспіранта Олену Колосову і наукового співробітника Весту Малолітневу.

Фото2

27 травня у приміщенні Міністерства юстиції України відбулося урочисте оголошення та нагородження лауреатів і переможців конкурсу. У номінації “молодий науковець 2015 року” перемогу одержала Веста Малолітнева.

Фото3

Всі лауреати та переможці були нагороджені дипломами та подарунками.

Фото4

Колектив Інституту економіко-правових досліджень НАН України вітає молодих вчених Олену Колосову та Весту Малолітневу з високими здобутками у юридичній науці та перемогою у конкурсі! Бажаємо подальших успіхів та нових досягнень у науковій діяльності!