Представники Луганської філії Інституту пройшли міжнародне стажування у Люксембурзі

Директор Луганської філії Інституту економіко-правових досліджень НАН України, д.е.н., професор Інна Володимирівна Заблодська та старший науковий співробітник відділу проблем міжрегіонального співробітництва, к.е.н. Юлія Сергіївна Рогозян успішно завершили двомісячну програму міжнародного стажування, яка проходила з 6 квітня по 8 червня 2015 року в Центрі вивчення Європейських реформ (Велике Герцогство Люксембург). Учасники стажування успішно засвоїли програму міжнародного навчання за спеціалізацією «Регіональна економіка», що засвідчує фінальна презентація дослідницької роботи з теми «Міжнародне (транскордонне) співробітництво», прийнята Адміністративною Радою Центру.

Учасники мали змогу працювати в цікавих дослідницьких проектах в дружній обстановці. Під час стажування вони отримали наступний досвід: мовні та комунікаційні навички, академічні та аналітичні навички; комплексна орієнтація в міжнародному науковому товаристві; спеціальне навчання, налаштоване для кожної області фокусування; коучинг та наставництво для кар’єрного росту і розвитку.

сертификат повышение квалификации Заблодская

сертификат повышение квалификации Рогозян

Дуже тішить, що дослідники мають змогу брати участь в міжнародних програмах, які гарантовано підвищують їх академічну мобільність, насиченість та якість фахової комунікації, сприяють реалізації інноваційних ідей і професійній незалежності.