Участь представників Інституту в роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Правове забезпечення економічного розвитку та екологічної безпеки суспільства» (фотогалерея)

Всеукраїнська науково-практична конференція «Правове забезпечення економічного розвитку та екологічної безпеки суспільства», що проводилася у м. Вінниці протягом 14-15 травня 2015 р. юридичним факультетом Донецького Національного університету спільно з Київським університетом права НАН України, Інститутом економіко-правових досліджень НАН України, Донецьким регіональним науковим центром НАПрН України та Міжнародною організацією господарського права, об’єднала науковців з усієї країни.

Як повідомлялося раніше, 14 травня зустріч учасників заходу, пленарне та секційні засідання розпочалися у конференц-залі Будинку адміністративних судів.

DSC_0449

(фото – Катерина Шевчук, Донецький національний університет)

15 травня 2015 р. робота конференції тривала у форматі секційних засідань за тематичними напрямами. Зокрема, предметом обговорення було широке коло питань, які стосуються інноваційної модернізації української економіки та її інтеграції у світове господарство.

Протягом дня для гостей і учасників було організовано чудову програму, що включала екскурсію до художнього музею м. Вінниці, після чого відбулося закриття конференції. А далі було проведено ще дві цікавих екскурсії: до Вінницького обласного краєзнавчого музею та до Національного музею-садиби М.І. Пирогова.

Участь у конференції залишила виключно яскраві враження й теплі спогади, а також дозволила ознайомитися з напрацюваннями вчених, у тому числі в галузі господарського права, а відтак – і налаштуватися на нові орієнтири у напрямі подальшого вдосконалення господарського законодавства.

Щиро дякуємо керівництву юридичного факультету Донецького національного університету за бездоганну організацію цього заходу, а всім учасникам – за цікаву дискусію та корисний обмін думками!