The State of AI in Risk Management

21-22 листопада 2023 року відбулась онлайн-конференція «Стан штучного інтелекту в управлінні ризиками» (м. Лондон).

В заході взяло участь понад 850 учасників з 66 країн. Учасники онлайн-конференції від Інституту: д.ю.н. Тетяна ГУДІМА, к.ю.н. Анастасія ВОЛКОВА, к.ю.н. Анастасія ТОКУНОВА, к.ю.н. Антон СОШНИКОВ, а також здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії Олександр ЧЕРНИХ, Владислав КАМИШАНСЬКИЙ, Юлія ЄРШОВА, Олексій КОБЕЦЬ, Антон ЧЕРНОВСЬКИЙ, Дмитро ЧАВОСТІН, Андрій ПОГУРЕЛЬСЬКИЙ та ін.

Конференція стала платформою для обговорення останніх досягнень в управлінні складними ризиками за допомогою штучного інтелекту, викликів, що виникають при глобальних загрозах, і практичних міркувань для бізнес-лідерів, які прагнуть краще використовувати ШІ для покращення прийняття рішень.

Перший день був присвячений зміні глобального нормативного середовища щодо інструментів штучного інтелекту та автоматизованих моделей при прийнятті рішень, а також, що це означає для власників ризиків і директорів компаній.

22 листопада 2023 року тематична сесія  була присвячена  інструментам для корпоративного управління кризою, викликам та можливостям для посиленого управління складними порушеннями, обговоренню постійно зростаючих масштабів і складностям сучасних мегапроектів, а також можливостям ШІ для покращення продуктивності та результатів.