Співробітник Інституту – серед переможців щорічного Конкурсу імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання

Євразійська асоціація правничих шкіл та правників спільно з Хмельницьким університетом управління та права імені Леоніда Юзькова традиційно протягом багатьох років проводять Конкурс імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання. Цьогоріч на конкурс вченими було представлено 18 видань у 8 номінаціях і 12 жовтня 2023 р. на засіданні Номінаційного комітету конкурсу було оголошено його переможців.

Серед переможців цьогорічного конкурсу – старший науковий співробітник відділу проблем модернізації господарського права та законодавства Інституту, д.ю.н., проф. Петруненко Ярослав Вікторович, якому присуджено І місце у номінації «Господарське право; господарсько-процесуальне право; аграрне право» за монографію «Проблеми забезпечення ефективного використання державних коштів: господарськоправовий аспект».

Вітаємо Ярослава Вікторовича!

Більше інформації про конкурс, його учасників та переможців – на офіційному веб-сайті Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова за посиланням: https://univer.km.ua/index.php/news/rezultaty-shchorichnoho-konkursu-imeni-svyatoho-volodymyra-na-krashche-naukovo-pravnyche-vydannya