Підсумки засідання Вченої ради від 29 вересня 2023 року

29 вересня 2023 року відбулось засідання Вченої ради  Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України».

На засіданні було затверджено результати конкурсу на заміщення вакантних посад наукових працівників. Кандидатури усіх претендентів було підтримано одноголосно.

Також були затверджені вимоги до оформлення реферату дисертації на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук у Державній установі «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України».

Крім того, було розглянуто питання про окремі платні послуги: встановлення оплати за організацію, підготовку до захисту дисертації та його проведення у спеціалізованій вченій раді Інституту для осіб, які навчалися в докторантурі Інституту, осіб, які навчалися в докторантурі в інших наукових установах або закладах вищої освіти України. Були затверджені теми дисертаційних досліджень на здобуття ступеня доктора юридичних наук, а також розглянуті інші організаційні питання.