Організаційно-правове забезпечення національної безпеки у фокусі уваги науковців

Директор Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К.Мамутова Національної академії наук України», член-кореспондент НАН України Володимир УСТИМЕНКО виступив з вітальним словом від імені Президії НАН України, Донецького наукового центру НАН України і МОН України, на Всеукраїнський науково-практичній конференції «Організаційно-правове забезпечення національної безпеки в умовах воєнного стану», яку було проведено 07 липня 2023 року на базі Донецького державного університету внутрішніх справ (м. Кропивницький). В роботі наукового заходу взяли участь відомі науковці і представники закладів вищої освіти, наукових установ, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Адміністрації Державної прикордонної служби. Предметом обговорення стали актуальні питання законодавчого забезпечення національної безпеки в умовах воєнно-політичних загроз і викликів.

У якості представника Національної Академії наук України, на  конференції виступив Володимир УСТИМЕНКО  з доповіддю, присвяченою економічним і соціальним вимірам національної безпеки нашої країни у військовий час.

Учасники конференції акцентували свою увагу на визначенні стратегічних цілей та особливостей державної політики у сфері забезпечення національної безпеки, пропозиціях з вдосконалення діючого законодавства.

Ознайомитись більш докладніше з інформацією про конференцію можна на сайті Донецького державного університету внутрішніх справ за посиланням https://dnuvs.in.ua/novyny/provely-vseukrayinsku-naukovo-praktychnu-konferencziyu