Оголошено Національний конкурс наукових робіт «Громадянське суспільство: світові традиції та вітчизняні реалії»

ГО “Асоціація вчених-внутрішньо переміщених осіб”, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Координаційна рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Експертно-аналітичне агентство «Відкрита Україна», Агенція впровадження реформ, Рух за оновлену юстицію запрошують взяти участь у Національному конкурсі наукових робіт «Громадянське суспільство: світові традиції та вітчизняні реалії», в підтримку студентських громад переміщених закладів вищої освіти України.

У цьому році Конкурс направлений на привернення уваги до проблем студентської молоді, що навчається у переміщених закладах вищої освіти України.

Основна мета Конкурсу – підтримка обдарованої молоді; створення умов для її творчого зростання; активізації науково-дослідної роботи молоді; дослідження громадянського суспільства, як важливого феномену; подальший науковий пошук з метою приближення розвитку українського суспільства до стандартів країн з розвиненими демократичними традиціями; активне залучення наукової молоді до соціально-вагомої діяльності.

До участі у Конкурсі запрошуються здобувачі вищої освіти, аспіранти вищих навчальних закладів (наукових установ).

Конкурсні роботи разом з заявкою та відсканованою копією рецензії наукового керівника подаються на електрону адресу організаційного комітету uccplec@gmail.com до 30 жовтня 2019 року.

Контактні дані організаційного комітету: Viber, WhatsApp +380955031091, електрона адреса uccplec@gmail.com.

Фінансування Конкурсу буде забезпечено за рахунок Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді в розбудові України, отриманої у 2019 році Єршовою Юлією Олександрівною.

ПОЛОЖЕННЯ Про Національний конкурс наукових робіт «Громадянське суспільство: світові традиції та вітчизняні реалії» (в підтримку студентських громад переміщених закладів вищої освіти України)  завантажити.

Вперше Конкурс був організований Студентською радою економіко-правового факультету Донецького національного університету.

У різні роки Конкурс підтримували: Секретаріат Кабінету Міністрів України, Секретаріат Конституційного Суду України, Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Комітет Верховної Ради України з питань правової політики, Комітет Верховної Ради України з питань сім’ї, молоді та спорту, Міністерство освіти і науки України, Міністерство юстиції України, Міністерство молоді та спорту України, Луганська обласна військово-цивільна адміністрація, Донецька обласна військово-цивільна адміністрація, Київська міська державна адміністрація, Федерація Профспілок України, Товариство Червоного Хреста України, Представництво ЄС в Україні тощо.