Науково-практична конференція «КИЇВ – СМАРТ ВЕКТОРИ»

31 травня 2019 року ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України» (ІЕП НАНУ) спільно з виконавчим органом Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) провів науково-практичну конференцію «КИЇВ – СМАРТ ВЕКТОРИ».

Метою конференції було налагодження діалогу та ефективної співпраці між представниками органів державної й місцевої влади, бізнесу та науки для обговорення смарт-спеціалізації як складової стратегії розвитку міста та пріоритетних напрямів смарт-спеціалізації в м. Київ, визначених на основі рекомендацій Об’єднаного дослідницького центру Європейської Комісії, відповідального за імплементацію методології смарт-спеціалізації в регіонах країн Європейського Союзу та країнах – партнерах ЄС.

Програмою конференції було передбачено проведення пленарного засідання та трьох панельних дискусій:

  • Панельна дискусія № 1 «Інформаційно-комунікаційні технології та цифровізація економіки й суспільства»; 
  • Панельна дискусія № 2 «Перспективи смарт-спеціалізації промисловості та розвиток високотехнологічного виробництва м. Києва»;    
  • Панельна дискусія № 3 «Креативні індустрії».

У роботі науково-практичної конференції «КИЇВ – СМАРТ ВЕКТОРИ» взяли участь науковці Інституту економіко-правових досліджень НАН України – д.е.н., проф. Заблодська І.В.  й економіст Заблодська Д.В.

 

 

      

.