ЗМІНЮЄМО. ВПЛИВАЄМО. ЄДНАЄМО!

 Змінюємо. Впливаємо. Єднаємо! Під таким девізом 29-30 листопада 2016 у Києві вже впяте відбувся Форум організаційного розвитку громадянського суспільстванайпотужніша національна платформа для обговорення головних питань та визначення трендів розвитку всього громадського сектору на найближче майбутнє. Обрання цієї теми пов’язане з Указом Президента України Петра Порошенко щодо створення Ради з питань національної єдності. «Тільки за умови активної участі громадянського суспільства ми можемо вирішити найболючіше питання, яке сьогодні має наша держава – питання національної єдності».

На столичному НСК «Олімпійський» організаторам – Isar Ednannia – вдалося зібрати 1500 учасників та створити атмосферу місця, де «всі зустрічаються з усіма», де кожна проведена хвилина додає професіоналізму, де отриманого заряду натхнення вистачає на весь наступний рік!

Інститут економіко-правових досліджень НАН України, який був представлений Директором Луганської філії І.В. Заблодською та старшим науковим співробітником Т.С. Гудімою, активно долучився до участі цьогорічного форуму. Програма форуму була доволі насиченою.

img_0299Хотілося просто роздвоїтися та навіть розтроїтися, щоб відвідати всі дискусії та заплановані тренінги. Кожна з тем зазначених в програмі несла колосальну інформацію до роздумів та поштовх для звершення запланованого! Дуже приємно було побачити своїх друзів із Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

15267969_347677102277470_1449712354435833353_nДуже вразила кількість закордонних гостей та їх думки стосовно розвитку України. Зокрема, Карл Плеснер досить цікаво та відкрито розповів про свою позицію відносно збройного конфлікту на Донбасі.

img_0304У цілому захід видався дуже корисним і цікавим. Інститут економіко-правових досліджень НАН України висловлює щиру вдячність організаторам Форуму – ІСАР Єднання – за надану можливість навчитися новому в ході бізнес тренінгів, подискутувати та познайомитися з донорами!