Директора Інституту В.А. Устименка включено до складу робочої групи з питань підготовки проектів нормативно-правових актів стосовно захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб

Керуючись Законом України “Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб”, Положенням про Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.06.2016 р. № 376, на виконання Плану пріоритетних дій Уряду на 2016 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27 травня 2016 р. № 418-р, з метою підготовки проектів законів та підзаконних нормативно-правових актів щодо вдосконалення національного законодавства України стосовно захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб, наказом Міністра Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України було створено робочу групу з питань підготовки проектів законів та підзаконних актів щодо вдосконалення національного законодавства України стосовно захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб. До складу даної групи було включено директора Інституту економіко-правових досліджень НАН України Устименка Володимира Анатолійовича.

Наказ Міністра з тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України від 12.10.2016 р. № 27 “Про створення робочої групи з питань підготовки проектів законів та підзаконних нормативно-правових актів щодо вдосконалення національного законодавства України стосовно захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб”.

Пропозиції по Робочій групі з питань підготовки проектів законів та підзаконних нормативно-правових актів щодо вдосконалення національного законодавства України стосовно захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб.