На Міжнародному економічному форумі було презентовано «Стратегію економічного розвитку України до 2021 року»

21 вересня 2016 року на Міжнародному економічному форумі було презентовано «Стратегію економічного розвитку України до 2021 року».

img_1734Зростання економіки є важливим аспектом розвитку кожної країни, адже це головний чинник покращення якості життя її громадян.

Саме тому актуальність економічного розвитку очевидна для всіх країн, а особливо – для України. В сьогоднішніх умовах є надзвичайно необхідним збільшення ВВП і наближення ВВП на душу населення до європейського рівня.

Презентація відбулася за участі народних депутатів – Кривенко В.М., Мепарішвілі Х.Н., заступника Міністра фінансів  – Капінуса Є.В., заступника міністра юстиції України – Мороза П.О., екс-міністра економіки – Суслова В.І., екс-міністра – Червоненко Є.А., а також вітчизняних та міжнародних експертів і науковців.

img_1735Модератором заходу виступив директор Інституту економіко-правових досліджень НАН України, доктор юридичних наук, професор, Заслужений юрист України, член-кореспондент НАПрН України Устименко Володимир Анатолійович.

Представники Інституту директор Луганської філії, д.е.н., професор Інна Заблодська та старший науковий  співробітник – к.ю.н. Тетяна Гудіма взяли активну участь в обговоренні.

За результатами форуму було запропоновано подальше вдосконалення «Стратегії економічного розвитку України до 2021» з урахуванням пропозицій учасників форму.