Запрошуємо взяти участь у П’ятих наукових читаннях пам’яті академіка В.К. Мамутова

Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України»

Донецький національний університет імені Василя Стуса

Юридичний факультет

Київський університет права Національної академії наук України

Донецький науковий центр 

Національної академії наук України та Міністерства освіти і науки України

запрошують Вас взяти участь у 

П’ятих наукових читаннях пам’яті академіка В.К. Мамутова

які відбудуться 28 червня 2024 року

в режимі відеоконференції ZOOM (із відеозаписом)

початок об 11-00

Захід відбуватиметься за технічної підтримки Ресурсного Центру соціально-правової та професійної підтримки співробітників переміщених закладів вищої освіти і наукових установ при Державній установі «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України».

До участі у П’ятих наукових читаннях пам’яті академіка В.К. Мамутова запрошуються представники наукових кіл, практичні працівники, громадські та політичні діячі, викладачі, аспіранти всіх форм навчання, студенти та всі бажаючі.

Тематика заходу – творчий і науковий спадок академіка В.К. Мамутова, актуальні проблеми науки господарського та господарського процесуального права, модернізація та рекодифікація господарського законодавства.

Видання збірки матеріалів планується впродовж 2х місяців після проведення заходу. З метою вчасного видання збірки матеріалів П’ятих наукових читань пам’яті академіка В.К. Мамутова Організаційний комітет просить потенційних учасників в строк до 27 червня 2024 року включно надіслати тези виступів за встановленими вимогами: обсяг тез доповіді: 3-10 сторінок (14 шрифт, 1,5 міжрядковий відступ, поля – стандартні 2 см, в кінці доповіді формується список літератури з нумерацію за черговістю посилань). До доповіді додається анкета учасника (прізвище та ім’я, місце роботи/навчання, науковий ступінь та звання, контактна адреса електронної пошти та номер мобільного телефону, місто та номер відділення Нової Пошти у разі замовлення збірки П’ятих читань). Бажаним є зазначення ідентифікатора ORCID ID. Електронна адреса для надсилання тез виступів та анкет учасників: krasnovaj82@gmail.com

За 1 день до початку заходу на електронні пошти, вказані в анкетах учасників, буде надіслане посилання на конференцію ZOOM.

З метою часткового покриття витрат з організації заходу та видання збірки тез Оргкомітетом для учасників П’ятих наукових читань пам’яті академіка В.К. Мамутова встановлено внесок у розмірі 100 грн. Всі учасники будуть забезпечені збіркою матеріалів у форматі PDF (буде розміщена у вільному доступі в Академічному репозитарії Інституту). Існує можливість замовлення друкованої збірки матеріалів П’ятих наукових читань пам’яті академіка В.К. Мамутова. Вартість – 300 грн.

Черговість виступів – згідно з програмою заходу, яка буде надіслана разом з посиланням на конференцію ZOOM зареєстрованим учасникам. Тривалість заходу – до 2,5 годин, тривалість виступу – до 5 хвилин.

Координати Оргкомітету: Краснова Юлія Андріївна – представник Оргкомітету (фінансові питання, питання щодо видання збірки матеріалів, реєстрації учасників тощо), тел. 099-321-64-20 (Telegram, WhatsApp). E-mail: krasnovaj82@gmail.com

Реквізити для перерахування внеску на часткове покриття витрат з організації заходу: 100 грн., у разі замовлення друкованої збірки: 300 грн. ПриватБанк, картка 4149 6090 2274 4967, Краснова Юлія Андріївна.