Ініціативна група оголошує початок висунення  кандидатур для визначення уповноваженого представника здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії  та докторантів

Ініціативна група здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії  оголошує прийом кандидатур для визначення уповноваженого представника здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії  Інституту та докторантів, який у подальшому буде делегований  до Вченої ради Інституту.

Прийом кандидатур здійснюється до 31 січня 2024 року (шляхом висування чи самовисування).

Вимоги до кандидата: здобувач вищої освіти ступеня доктора філософії  (денної форми навчання) чи докторант Інституту, який не перебуває в академічній відпустці.

Уповноважений представник здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та докторантів Інституту буде визначений 1 лютого 2024 року, за підсумками рейтингового голосування.

В голосуванні можуть брати участь здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії  (денної форми навчання) та докторанти, які не перебувають в академічній відпустці.

Ініціативна група здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії  висловлює слова вдячності керівництву Інституту за оперативно надані списки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії  (денної форми навчання) та докторантів.

Ініціативна група (Олексій Кобець, Юлія Єршова, Віталій Долгерт