Deepfakes and the future of content creation, society, and business

17 листопада  2023 року на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty відбулась англомовна онлайн-лекція директора Центру підприємництва та інновацій Бізнес-коледжу Труласке Університету Міссурі, професора  J. Scott Christianson  – «Deepfakes and the future of content creation, society, and business».

J. Scott Christianson — доцент кафедри менеджменту в Університеті Міссурі. Його наукові інтереси –  вплив нових технологій на суспільство та геополітику. Зараз він працює директором Центру підприємництва та інновацій коледжу, допомагаючи студентам перетворити їхні ідеї на прибуткові продукти та послуги.

J. Scott Christianson визнаний лідер у застосуванні новітніх технологій у навчальних програмах. Отримав нагороду «Лідерство в дистанційному навчанні» від Асоціації дистанційного навчання Міссурі та кілька нагород для викладачів від Коледжу бізнесу Труласке при Університеті Міссурі.

Під час лекції було розглянуто наступні питання: вплив глибокого фейкового контенту на суспільну довіру та на роботу/користування онлайн-світом; позитивні та негативні сторони цієї нової технології; інструменти розпізнання дипфейків;  захист від оманливих дипфейків.

У лекції взяли участь: старший науковий співробітник Інституту, кандидат юридичних наук Антон СОШНИКОВ та здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії Олексій КОБЕЦЬ, Юлія ЄРШОВА.

В Інституту запроваджена політика щодо  стимулювання та заохочення здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії брати участь у зовнішніх наукових, освітніх та інших заходах.