Засідання Спілки Рад молодих вчених

10 серпня 2023 року відбулось засідання Спілки Рад молодих вчених, яке було організовано Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

          Цього разу в засіданні Спілки Рад молодих вчених взяли участь молоді вчені Інституту: заступник голови Ради молодих вчених Інституту, кандидат юридичних наук Олександр Трегуб,  завідуючий аспірантури та докторантури Інституту, кандидат юридичних наук Антон Сошников.

Під час засідання було розглянуто наступні питання:

Зелене відновлення України: роль молодих вчених (спікер – Аліса Сухіх);

Особливості першого року навчання в аспірантурі: що і як регламентується (спікер – Олександр Торбас).

          Крім того, Олександр Трегуб проінформував присутніх  пропроведення Інститутом  ІІІ-го Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «БІЗНЕС І ПРАВА ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ ТА ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ» з нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини.

Нагадуємо, що Спілка Рад молодих вчених – це постійний захід, який проводиться Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України з метою обговорення поточних проблем та шляхів їх вирішення; стану та перспектив розвитку Рад молодих вчених; методів активізації діяльності та помноження результативності роботи. Порядок денний щомісяця формується відповідно до пропозицій молодих вчених.