Співробітника Інституту відзначено Подякою Київського міського голови

25 найактивніших представників органів самоорганізації населення та громадських діячів столиці отримали подяки Київського міського голови за плідну співпрацю з міською владою, відданість справі, високий професіоналізм та активну громадську діяльність.

Так, Подякою Київського міського голови був відзначений старший науковий співробітник відділу проблем модернізації господарського права та законодавства Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України», волонтер, кандидат юридичних наук Сошников Антон Олександрович за вагомий особистий внесок у соціально-економічний, культурно-освітній, науково-технічний розвиток України і її столиці-міста Києва, значні здобутки у професійній, громадській діяльності, самовіддану працю та з нагоди 31-їрічниці незалежності України. 

Підставою для відзначення Антона Олександровича стала його активна гуманітарна та волонтерська діяльність, зокрема після повномасштабної збройної агресії російської федерації проти України та порушене клопотання Департаментом суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації. Завдяки його зусиллям було надано допомогу військовим підрозділам та постраждалому населенню. 

«Департамент суспільних комунікацій системно підтримує розвиток громадянського суспільства столиці, плідно співпрацюючи з активною громадськістю та органами самоорганізації населення. З початку повномасштабної війни наша взаємодія стала ще тіснішою. Інститути громадянського суспільства своєю діяльністю показують – кожен із нас наближає перемогу, якщо сумлінно робить свою справу на благо суспільства і докладає зусиль там, де він найкращий», – зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації  Роман Лелюк, який вручав подяки.