Участь співробітників Інституту у презентації книги «Ради молодих вчених України: 2021»

29 липня 2022 року Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України в онлайн форматі було проведено презентацію книги «Ради молодих вчених України: 2021». Участь у даному заході взяли заступник директора з наукової роботи, д.ю.н., професор Р.А. Джабраілов та учений секретар Інституту, голова Ради молодих вчених Інституту, д.ю.н. В.К. Малолітнева.

Книга_2

У книзі наведено інформацію про діяльність Рад молодих вчених у закладах вищої освіти та наукових установах України, у тому числі Ради молодих вчених Державної установи «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України». 8 червня 2021 р. Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України було опубліковано запрошення взяти участь у формуванні книги. Інститут приєднався до даної ініціативи, надавши інформацію про діяльність молодих вчених за встановленою формою.

Повний текст книги розміщено на сайті Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України – завантажити.

Книга

Інститут висловлює щиру подяку Раді молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України за реалізацію такого чудового та необхідного проекту, який дає можливість ознайомитись з інформацією про сучасний стан та перспективи діяльності молодих науковців в Україні, а також обмінятись кращими практиками з підтримки та самоорганізаційного потенціалу молоді.