Представник Інституту увійшов до Громадської ради Міністерства юстиції України

17 грудня 2021 року відбулися Установчі збори для формування нового складу Громадської ради при Міністерстві юстиції України (далі –  Установчі збори). Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України представляв старший науковий співробітник Інституту, дослідник Центру перспективних досліджень і співробітництва з прав людини в сфері економіки, кандидат юридичних наук Сошников Антон Олександрович.

scan0874

Формування Громадської ради при Міністерстві юстиції України (далі – Громадська рада) здійснювалося шляхом рейтингового голосування за внесених інститутами громадянського суспільства кандидатів, які були особисто присутні на Установчих зборах.

Участь у голосуванні взяли 183 делеговані представники, які у встановленому порядку були висунуті інститутами громадянського суспільства та за рішенням Ініціативної групи з формування складу Громадської ради при Міністерстві юстиції України мали право взяти участь в Установчих зборах.

Установчими зборами обрано 35 представників інститутів громадянського суспільства, які увійшли до складу Громадської ради при Міністерстві юстиції України, серед них і Сошников Антон Олександрович, за якого було віддано 104 голоси зі 183.

Відповідний наказ Міністерства юстиції України буде затверджений протягом 30 календарних днів з дати проведення Установчих зборів.  Мін’юст оприлюднить на своєму вебсайті склад Громадської ради протягом трьох робочих днів з дати затвердження.

З протоколом  Установчих зборів можна ознайомитися у рубриці Громадська рад при Міністерстві юстиції України за посиланням: https://minjust.gov.ua/files/general/2021/12/20/20211220104414-64.pdf