Інститут – постійний партнер Київської міської державної адміністрації

17 серпня відбулися громадські обговорення щодо формування календарного плану на 2022 рік та включення до нього проєктів та заходів поданих інститутами громадянського суспільства.

Для відбору відповідних проєктів та заходів, наказом Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) було утворено Робочу групу з формування календарного плану реалізації проєктів та проведення заходів з питань молоді на 2022 рік. У робочу групу увійшли: представники  громадських організацій, закладів вищої освіти; вчені; представники Київської міської державної адміністрації. Голова Робочої групи – директор Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Хан Юлія Миколаївна. Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України  представляв в.о. старшого наукового співробітником, голова профспілки Інституту, кандидат юридичних наук Сошников Антон Олександрович.

Громадські організації та представники громадського суспільства всього подали 55 проєктів.

Представники громадянського суспільства презентували проєкти, спрямовані на:

– підтримку творчої, ініціативної та обдарованої молоді.

– набуття молодими людьми знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти, розвиток неформальної освіти.

– популяризацію та утвердження здорового й безпечного способу життя і культури здоров’я серед молоді.

– національно-патріотичне виховання молоді.

З Протоколом засідання робочої групи з формування календарного плану реалізації проєктів та проведення заходів з питань молоді на 2022 рік можна ознайомитися за посиланням: https://dms.kievcity.gov.ua/files/docs/protokol_molodizka.pdf